Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Australien Map of property in Australien

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hus, lägenheter och fastigheter i Australien

Leta efter fastigheter i Australien med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att leta efter fastigheter i Australien och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande webbplats för fastighetsförmedling. Med sin förbluffande natur och vidsträckta stränder har Australien länge varit ett favoritmål för britter som vill flytta utomlands permanent. Från tiopunds-”pommies” till sabbatsårsstudenterna med sina ryggsäckar. Perth, Sydney, Adelaide och Brisbane – Australien har något för alla. Sedan 1945 har 5,6 miljoner människor köpt fastigheter i Australien och utgör idag en del av den fasta befolkningen. Var fjärde invånare i Australien är född utomlands. Med gott om villor, hus och lägenheter till salu kan du lätt hitta ditt drömhem i Australien. Och Rightmoveoverseas.se är den bästa platsen att börja din sökning.

Fastigheter i Queensland

Att ha ett hem i Queensland innebär att vara omgiven av oförstörda stränder, tropiska öar, frodig regnskog, moderna storstäder och den unika Australienska vildmarken – ”the outback”. Queensland är det ultimata semestermålet. Tänk dig att ha ett hem där! Med ett hem i Queensland, Australiens ”Sunshine State” finns det ingen gräns för de äventyr som du kommer uppleva och kunna berätta för dina barnbarn om. Om du är mer för stadens lockelser än strändernas tjusning kanske ett hem i Brisbane, statens huvudstad, är något för dig. Brisbane är en stad full av energi, stil, konst och kultur. För den som är ute efter ett aktivt nattliv och bra restauranger kanske en lägenhet vid Brisbanefloden vore något. Floden slingrar sig igenom storstaden och kryllar av restauranger och matställen. På kvällen kommer staden till liv med bullriga barer och levande musik till långt inpå småtimmarna.

En annan fördel med Brisbane är närheten till Barriärrevet, som sträcker sig 2 300 km längs Queenslands kust och som är hem till en ofantlig rikedom av havsrikedomar och undervattensliv. Dykning med syrgastuber eller bara snorkling är de bästa sätten att utforska området. Queensland är perfekt för den som gillar öliv. Queensland har hundratals öar där du kan slappna av och utforska ölivet på. Från ditt nya hem i Queensland kan du segla ut till Whitsunday-öarna eller ta ett hydroplan till de mest avlägsna öarna.

Fastigheter i New South Wales

Känd som Australiens mest variationsrika stat, hem till landets största och mest internationella stad, Sydney och ett av de allra populäraste resmålen i New South Wales. Att äga en fastighet i Sydney innebär att vara granne till fem världsarvsplatser, inklusive det världsberömda operahuset. Varhelst du köper en bostad i New South Wales har du nära till oförstörda stränder, en gränslös landsbygd och Australiens högsta berg, perfekta för vintersporter. Med en bostad i Sydney hamnar du direkt i vad många anser ett av världens främsta resmål och Australiens största och äldsta stad. Utbudet av aktiviteter är gränslöst när du kliver ut på gatan från ditt hem i Sydney. Nationalparker, skogar, berg, forntida floddalar och historiska stadsdelar. Allt detta inom gångavstånd från ditt nya hem i Sydney! Världsarven i New South Wales är: Blue Mountains, Lord Howe-ön, Mungo National Park, regnskogarna i Gondwana och operahuset i Sydney.

Fastigheter i Västra Australien

Västra Australien anses av många vara det verkliga Australien. I Perth finner du dig intill Australiens västra infart, en perfekt startplats för resor runt Västra Australien.

Med en bostad i Perth City kan du njuta av en avslappnad livsstil, omgiven av det allra bästa naturen har att erbjuda. Swan River och Kings Park förstärker känslan av en avslappnad och cool atmosfär och likaså ditt nya hem i Perth.

Om ett hus i Perth eller en lägenhet i Perth City inte är din melodi, varför inte investera i en fastighet i Västra Australiens sydvästra delar, med första klassens vingårdar, lyxsemesterorter och högväxta skogar. Västra Australiens sydvästra delar är perfekt för den som vill njuta av en enkel och bekymmersfri livsstil med en smak av det äkta Australien.

Fastigheter i Södra Australien

För storstadskänsla utan storstadspriser – köp en fastighet i Adelaide. På vilken annan plats kan du simma med delfiner på endast 20 minuters avstånd från stadskärnans kontorsbyggnader? Älskar du vin? Gå ut från din nya bostad i Adelaide till National Wine Centre för den ultimata vinupplevelsen. Matälskare? Ta dig till Adelaide Central Market, och blanda dig med folkmassan som låter sig frestas av de senaste gourmetspecialiteterna. Från ditt hus eller din lägenhet i Adelaide tar du dig lätt till Kangaroo Island, Seal Bay eller Remarkable Rocks. Du kan även lära dig åka vattenskidor eller paddla kanot i Adelaide.

Populära Fastigheter i Australien

Palm Beach new house for sale

Guide Price £8,300,000

6 sovrum house till salu in Palm Beach, New South Wales

new Apartment for sale in Wentworthville, Sydney...

Guide Price £445,000

2 sovrum lägenhet till salu in Wentworthville, Sydney, New South Wales

house for sale in Western Australia...

£365,542

4 sovrum house till salu in Western Australia, Madora Bay

Gå med och Följ oss