Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Bulgarien Map of property in Bulgarien

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hus, lägenheter och fastigheter i Bulgarien

Leta efter fastigheter i Bulgarien med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att leta efter fastigheter i Bulgarien och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande webbplats för fastighetsförmedling. Bulgarien är ett land med fantastisk natur från Svarta Havets stränder till Balkanbergens snötäckta toppar, och har lika fantastiska fastigheter. Tack vare det stora urvalet av villor, stugor, bondgårdar och lägenheter i Bulgarien har det aldrig tidigare varit ett bättre tillfälle att göra det perfekta klippet i Bulgarien. Rightmoveoverseas.se har alla de senaste fastigheterna i Bulgarien.

Bulgarien har för länge sedan skakat av sig ryktet som en hårdför kommuniststat och har snabbt förvandlats till ett av Europas populäraste semestermål. Den skimrande svartahavskusten, suveräna skidorter, historiska städer och en fantastisk natur lockar allt fler besökare och investerare. Strandstäderna Varna, Albena och Burgas erbjuder allt som de traditionella strandorterna har att erbjuda men utan folkmassorna och i en mer trivsam miljö, för att inte tala om de attraktiva priserna! Bulgariens mycket varierande landskap är fullt av Balkankultur. Medeltida byar, imponerande kyrkor, forntida vallar och pittoreska slott, allt finner du bland Bulgariens berg och dalar. Bulgariens storstäder är fulla av liv och fascinerande historia. Sofia kan skryta med arkitektur från ett stort antal forntida civilisationer som romanska, ottomanska, bysantinska, turkiska och slaviska. Staden Plovdiv t.ex. har en av de finaste amfiteatrarna i Europa. I bergen finner du fastigheter i skidorterna Bansko och Borovets som snabbt håller på att få rykte om sig att ha några av de bästa pisterna i trakten. Du finner ett stort utbud av fastigheter i Bulgarien.

Fastigheter i Sunny Beach

Sunny Beach vid Svarta Havet i Bulgarien är en av de mest eftertraktade platserna för fastighetsinvestering och är ett av de största och bäst utvecklade områdena för detta i Bulgarien, med både lägenheter och villor. Hundratusentals turister och investerare lockas dit av det turkosa vattnet och de klara blå skyarna. Att äga en fastighet i Sunny Beach innebär att ha tillgång till en av de största och soligaste semesterorterna i Bulgarien, och en av de bredaste och längsta strandremsorna längs med bukten. Får du lust att se dig omkring finns lättillgängliga båt- och bussförbindelser till affärscentren Bourgas och Varna.

Fastigheter i Varna

Öster om Sofia, vid Varnabukten, ligger Varna, den största staden på den bulgariska svartahavskusten. De som investerar i fastigheter i Varna lockas av stränderna, trädgårdarna, vingårdar, skogsdungar och sjöar. Till skillnad från konventionella stadsfastigheter finner du mest mindre landsbygdshus och bondgårdar i Varna samt fastigheter utefter Varnas kust. En fastighet i Varna är perfekt för den som vill ha tillgång till stadens alla bekvämligheter utan att för den skull behöva bo mitt i staden.

Fastigheter i Bansko

Staden Bansko ligger inklämd mellan bergskedjorna Pirin, Rila och Rhodope, vid foten av nationalparken Pirin, och är med i UNESCOS världsarvslista. Om du föredrar snösporter framför att slappa på stranden är Bansko det perfekta valet. Bansko är en av Bulgariens främsta orter för vintersporter och en av de främsta platserna för fastighetsinvestering i Bulgarien. Skidstugor och lägenheter i Bansko blir allt populärare då vintersportorten har nått internationella standarder men till överkomliga priser. Investerare och folk på jakt efter ett andra hem snubblar över varandra för att köpa fastigheter i Bansko till priser som är endast en bråkdel av priserna för liknande platser i västra Europa.

Fastigheter i Sofia

Bulgariens huvudstad, har mottot 'Växa utan att åldras' med ständigt tillkommande fastigheter för att tillmötesgå efterfrågan, både den inhemska och den internationella. I och med att Sofias ekonomi växer snabbare än i landet i övrigt reflekteras detta i ständigt växande fastighetspriser. Lägenheter i Sofia är mest populära bland investerare och ju snabbare du passar på att köpa en fastighet här, desto snabbare kan du vara säker på att värdet på din investering kommer stiga. Till skillnad från vad de flesta britter skulle vänta sig av en huvudstad ligger Sofia i en trågliknande dal i landets västra delar, känd som Sofiadalen. Till söder om staden ligger Vitosha nationalpark och till norr bergskedjan Stara Planina. På 550 m över havet är Sofia Europas högst belägna huvudstad.

Fastigheter i Pamporovo

I Pamporovo finner du några av de mest fantastiska fastigheterna i Bulgarien och det är en av de främsta fastighetsmarknaderna i landet. Tack vare välutvecklade vintersportanläggningar och enastående natur har investerare köpt skidstugor och lägenheter i Pamporovo i allt större utsträckning. Pamporovo ligger i Perelik-distriktet av bergskedjan Västra Rhodopi och är en av de vackraste platserna i Orpheusbergen.

Populära Fastigheter i Bulgarien

NEW
4 bedroom home in Plachkovtsi Town...

£61,062

4 sovrum house till salu in Plachkovtsi Town, municipality Tryavna

5 bedroom property in Sevlievo, Gabrovo

£20,000

5 sovrum house till salu in Sevlievo, Gabrovo

Sofiya new Apartment for sale

£43,900

1 sovrum lägenhet till salu in Sofiya, Sofia Region

Gå med och Följ oss