Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Cypern Map of property in Cypern

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Property in Northern Cyprus

Hitta Lägenheter & Hus till salu i Cypern

Hus, lägenheter och fastigheter i Cypern

Leta efter fastigheter på Cypern med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att leta efter fastigheter på Cypern och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande webbplats för fastighetsförmedling. Ett enastående landskap, vackra stränder och forntida ruiner gör Cypern till ett öparadis i Medelhavet. Med gott om villor, hus och lägenheter till salu kan du lätt hitta ditt drömsemesterhem på Cypern på Rightmoveoverseas.se eftersom det är den bästa platsen att börja hitta den senaste fastigheten på Cypern.

Cyperns niotusenåriga historia utgör en rik blandning av kulturer med allt från mellersta östern till Västeuropa. Detta gör Cypern till en absolut unik och ojämförbar plats och ett paradis att bo i. Cypern är Medelhavets tredje största ö och erbjuder en stor mångfald i landskap och städer. Från de granskogstäckta Troodosbergen i inlandet till staden Nicosias pulserande gator. Du behöver inte leta länge för att hitta en perfekt plats för din nya bostad. Många lockas av Cyperns oförstörda stränder och kristallklara vatten. Semesterorter som Ayia Napa lockar tusentalsturister som vill festa hela natten. Utefter kusten finner du mer tillbakadragna små byar och städer med utmärkta investeringstillfällen. Några av de bästa städerna på Cypern – Larnaca, Paphos och Limassol – har alla de enastående historiska omgivningarna gemensamt. Över hela ön finner du fastigheter intill vinodlingar, forntida kloster, sandstränder, citruslundar och slottsruiner. Cypern är en av Medelhavets mest välbesökta platser!

Fastigheter i Paphos

Paphos är en populär kuststad i sydvästra Cypern med enastående natur och några av Cyperns bästa stränder. Trots att den nuvarande staden kallas Nya Paphos fanns det tidigare två platser på Cypern som hette Paphos: Gamla Paphos och Nya Paphos. Stadens historiska mångfald avspeglas i dess bebyggelse och oavsett vad du är på jakt efter så kan du vara säker på att finna det i Paphos. Paphos är ett älskat semestermål tack vare sina vackra stränder, vitmålade villor och hamnen med de färgrika fiskebåtarna och restaurangerna. Paphos är ett mycket populärt val som semestermål eller andra hem och erbjuder en enastående historia, kultur och arkitektur. Tack vare det fantastiska klimatet kommer du inte ha några svårigheter att hyra ut din egendom när du inte använder den själv. På det sättet betalar den för sig själv!

Fastigheter i Limassol

Limassol, Cyperns andra största stad, ligger på den södra kusten och är distriktet Limassols huvudstad. Limassol erbjuder en mångfald av fastigheter vid havet, från lyxvillor till enklare lägenheter. Limassol ligger mitt i vindistriktet så en fastighet här passar perfekt för den som vill spendera helger och semestrar flanerande på stadens gator och på kvällen prova de olika vinerna.

Fastigheter i Larnaca

I Larnaca, Cyperns äldsta stad, på öns västkust, ligger Cyperns internationella flygplats, praktiskt för den som vill kunna ta sig till och från ön snabbt och enkelt. I Larnaca ligger även Cyperns största hamn och är dessutom en av Cyperns största semesterorter med otaliga stränder utefter den ca 25 km långa kusten som omger staden. Den som investerar i fastigheter i Larnaca slår två flugor i en smäll: närheten till de fantastiska stränderna och samtidigt till de stora turistorternas bekvämligheter. Huvudstränderna Larnaca, Phinikoudes och McKenzie har alla belönats med miljöutmärkelsen Blå Flaggan. Längs med Larnacabukten finner du lyxiga strandhotell, lägenheter och villor och staden har ett obegränsat utbud av restauranger, tavernor, caféer och barer.

Fastigheter i Famagusta

Famagusta sägs ha Cyperns bästa stränder då öns östra hörn är täckt av gyllene stränder. Semesterorterna Agia Napa och Paralimni jämförts med paradiset av alla som älskar havet och vattensporter. Förutom stränderna finner du den lilla fiskehamnen i Agia Napa, det medeltida klostret mitt i byn och väderkvarnarna och kyrkorna i Paralimni och Protaras. Regionen är öns huvudproducent av potatis och kallas 'Kokkinochoria' vilket betyder 'byar av röd jord'. Byarna här är kända för sina folkpoeter, de bästa på ön sägs det.

Populära Fastigheter i Cypern

Town House for sale in Prodomi, Paphos

€75,000

2 sovrum town house till salu in Prodomi, Paphos

1 bedroom Apartment in Famagusta, Famagusta

€28,346

1 sovrum lägenhet till salu in Famagusta, Famagusta

4 bed new house in Ayios Tychonas, Limassol

€1,170,000

4 sovrum house till salu in Ayios Tychonas, Limassol

Gå med och Följ oss