Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in UAE / Dubai Map of property in UAE / Dubai

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hitta Lägenheter & Hus till salu i UAE / Dubai

Hus, lägenheter och fastigheter i UAE / Dubai

Sök efter fastigheter i Dubai med Rightmoveoverseas.se - det bästa stället att söka efter fastighet i Dubai och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens främsta egenskap hemsida. Från immaculate sandstränder till höga lyxhotell, Dubai det mest slående av de sju emirat som utgör Förenade Arabemiraten. Med villor, lägenheter och större hus till salu, det finns ett stort utbud av fastigheter i Dubai och Rightmoveoverseas.se är den bästa platsen att hitta de allra senaste fastigheter i Dubai. De bländande glas byggnader och chica boutiquer i Dubai locka internationella jet set och söker en touch av lyx. Å andra sidan är Dubai också hem till traditionella souks, torn vind, stora vindpinade öknar och livliga basarer. Denna fascinerande blandning av moderna och antika gör Dubai ett av de mest spännande platserna i världen. För dem som vill investera i fastighet i Dubai, val varierar från eleganta lägenheter i centrum av Dubai City, till villor vid kusten. Dubai är känt för sina fantastiska, toppmoderna skyskrapor. Nyligen har utvecklarna gått ett fantastiskt steg längre.

Fastigheter i Palm Islands, Dubai

Palm Islands, Dubai, är världens tre största konstgjorda öar och byggs vid kusten i Dubai. Palms ökar strandlinjen i Dubai med 72 miles och skapa ett stort antal Dubai fastigheter, fritidsanläggningar och nöjesställen. Egendom på handflatorna, två palm formade utväg öar förväntas upprätthålla Dubais position som en premie turist hot spot som The Palm Islands har också utsetts till åttonde underverk i världen. De två Dubai öar, The Palm Jumeirah och Palm Jebel Ali, kommer att byggas i form av träd dadelpalm, som består av en stam, en krona med 17 ormbunksblad och en omgivande halvmåne ö - baksida som utgör vågbrytaren. Tillsammans kommer ön stödja mer än 60 lyx hotell i Dubai, 4.000 exklusiva bostäder Dubai villor, 1.000 unika Dubai vatten hem, 5.000 strandlinje Dubai lägenheter, marinor, vatten temaparker, restauranger, köpcentra, idrottsanläggningar, kurorter, biografer och olika dykplatser.

egendom i världen, Dubai

bestående av över 300 konstgjorda öar strategiskt placerade för att bilda formen av världskartan ligger Världen 4 km utanför Dubais kust. Världen är inställd på att hysa de mest exklusiva och eftertraktade fastigheter i Dubai och kommer att erbjuda både spektakulära bostäder och fritidsanläggningar i de snabbast växande turistmål på planeten. Fastighet i World Utvecklingen har varit efterlängtad av investerare, fritidshus semester och de som vill lokalisera chomping på lite för att se till att de får sin dröm fastighet i Dubai!

Egendom i Dubailand

Dubailand , en av de största attraktionen för dem som söker bra Dubai investeringar, är bara 10 minuter från Dubais internationella flygplats och Dubai World Trade Center , är världens mest ambition fritid , turism och underhållning destination som skapats för att tilltala den bredaste turist tvärsnitt ; med över 3 miljarder kvadratfot unik främsta nöjesparker , kultur , spa , sport , shopping , mottagningar och underhållning .

Fastigheter i Dubai Sports City

Dubai Sports City är världens första specialbyggda sport stad , som innehåller toppmodern sportarenor och akademier samt bostäder och kommersiella utvecklingen och ligger inom Dubailand utveckling . Dubai Sports City kommer att innehålla fyra fantastiska arenor ; en 60.000 sits multi-purpose utomhus stadion , en 25 tusen kapacitet cricket stadion, en 10,000seat multi-purpose inomhusarena och en sparad hockey plats för 5000 åskådare . Förutom de idrottsanläggningar , kommer Dubai Sports City skryta alla bostäder och kommersiella utvecklingen kan förvänta sig av en specialbyggd staden, inklusive internationella skolor , världsklass sjukvårdsinrättningar , hotell , fritid och välbefinnande och livsstil country club . Konstruktion av Dubai Sports City är i full gång med den första av de idrottsanläggningar och bostäder . Dubai Sports City är ett fantastiskt alternativ för köpare som letar efter en möjlighet att investera i Dubai .

fastighet i Dubai Media City

Dubai Media City, byggd av Dubai regeringen att öka UAE: s Media fotfäste, är en del av Dubai Holding, en skattefri zon inom Dubai och har blivit ett regionalt nav för medieorganisationer som sträcker från, nyhetsbyråer, förlagsverksamhet, online media, och reklam, produktion och sändning anläggningar. Strategiskt beläget i Dubai vid korsningen i Mellanöstern, Afrika och södra Asien företag kan verka i den lokala och internationella marknader. Visionen bakom Dubai Media City utveckling är att omvandla Dubai till ett kunskapsbaserat samhälle och ekonomi.

Populära Fastigheter i UAE / Dubai

2 bedroom Apartment in Dubai

£538,097

2 sovrum lägenhet till salu in Dubai

5 bed Penthouse for sale in Dubai

£19,731,456

5 sovrum penthouse till salu in Dubai

NEW
3 bed Villa for sale in Aknan, Akoya Oxygen...

£190,005

3 sovrum villa till salu in Aknan, Akoya Oxygen, Dubai

Gå med och Följ oss