Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Frankrike Map of property in Frankrike

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hus, lägenheter och fastigheter i Frankrike

Leta efter fastigheter i Frankrike med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att hitta fastigheter i Frankrike och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande sajt för fastighetsförmedling. Frankrike är världens ledande turistland, ett land fullt av kultur, vackra landskap och historia. Frankrike är ett utmärkt val när du letar efter en egendom utomlands. Du finner allt från stugor på landet till lyxvåningar i storstäderna och villor vid kusten. Frankrike kan erbjuda en stor mängd olika sorters fastigheter. Rightmoveoverseas.se är utan tvekan den bästa platsen för att hitta fastigheter i Frankrike.

Från glamouren på Franska Rivieran till den lantliga charmen i Normandie. Variationerna i Frankrikes natur är ständigt överraskande. Bebyggelsen i Frankrike varierar från det traditionella till det allra mest luxuösa – och allt däremellan. Du kan hitta lägenheter i Paris, Frankrikes romantiska huvudstad, eller stugor i Lot, den fridfulla och oförstörda regionen i södra Frankrike. Oavsett var du letar efter en egendom i Frankrike så står en fantastisk mängd hus och villor till förfogande. På Frankrikes medelhavskust finner du några av de mest exklusiva och fantastiska semesterorterna i Europa. St. Tropez, Cannes och St. Maxime är bara några av namnen som dragit till sig miljonärer och kändisar under årens lopp, och hundratals andra småbyar erbjuder underbar natur och är perfekta för ett avslappnat liv vid havet. Bretagne och Normandie erbjuder ett alternativ för den som vill ha ett hus vid havet, med sina grovhuggna klippor och unika keltiska kultur och Pyrenéernas bergstoppar är det perfekta målet för skidåkare och bergsklättrare. Men där finner du även underbara fastigheter till salu, framförallt i fantastiska Savoie.

Fastigheter i Bretagne

I Bretagne, som är ett av Frankrikes mest grovhuggna områden, finner du fastigheter längs med dess fantastiska kust, i forntida städer, på öar fulla av magi och i dess vidsträckta skogsområden. Ett keltiskt hertigdöme i över 1 000 år innan erövringen av Frankrike år 1532. Bretagne är ett land fullt av kultur, traditioner och historia vilket syns tydligt i arkitekturen.

Fastigheter i Normandie

Normandies kustområde är omgivet av en stor mängd olika miljöer, från ultramoderna Le Trèport till Mont-Saint-Michel. Normandie, med sina enastående klippor, är det naturliga valet för den som drömmer om ett hemligt gömställe vid havet. Där njuter du av gyllene sandstränder och ljudet av vågornas svall när de slår upp på klipporna. Medan många drar sig till Normandies livliga kustområde, är regionens landsbygd perfekt för den som söker ett fridfullt paradis med trädbevuxna dalar och granskogar.

Fastigheter på Franska Rivieran

På den Franska Rivieran finns några av de exklusivaste och mest extravaganta fastigheterna i världen. Att äga en egendom på den Franska Rivieran innebär att vara omgiven av badorter och kasinon, att njuta av det soliga, varma vädret och närheten till första klassens golfbanor. Om du är ute efter något lugnare kan Rivieran erbjuda även det i form av stugor i de små pittoreska klippbyarna eller i fiskebyarna utefter kusten. Oavsett var du väljer din egendom utefter den franska medelhavskusten kan du vara säker på att du är ständigt omgiven av en elegant miljö och en internationell atmosfär. Välj en bostad i någon av de livligare städerna Nice eller Cannes eller någon av de lugnare byarna Beaulieu, Menton eller Cap Ferrat.

Fastigheter i Languedoc

Languedoc-Roussillon erbjuder en rikedom av historia och detta avspeglas i bebyggelsen. Grekiska ruiner, medeltida slott och forntida byar omgivna av ett lapptäcke av vingårdar, bondgårdar, berg och platåer. Om du letar efter en egendom i Languedoc-Roussillon kommer du får svårt att välja med det stora utbudet. Galloromansk historia och monument, medelhavsstränder, det torra och soliga klimatet, de mysiga kuststäderna utmed hela kuststräckan. En egendom i Languedoc-Roussillon med dess katalanska influenser är ett perfekt val för dig som funderar på att investera i fastigheter i Frankrike.

Fastigheter i Loiredalen

Loiredalen är det självklara valet för alla matälskare. Med alltifrån getost, utsökta viner och lokala specialiteter, finner du allt och mer än du vågat hoppas på. Den som investerar i fastigheter i Loiredalen får även tillgång till över 800 magnifika slott, trevliga små städer fulla av konst och historia, promenadstråk i dalgångens grönskande trädgårdar eller charmiga landsbygd, för att inte nämna otaliga muséer och katedraler.

Populära Fastigheter i Frankrike

4 bedroom new Apartment for sale in Les Gets, Haute-Savoie...

€1,510,000

4 sovrum lägenhet till salu in Les Gets, Haute-Savoie, Rhone Alps

4 bed Flat for sale in Les Contamines Montjoie...

€520,000

4 sovrum lägenhet till salu in Les Contamines Montjoie, Rhone-Alpes

4 bedroom home for sale in Aquitaine...

€275,600

4 sovrum house till salu in Aquitaine, Lot-et-Garonne, Villeneuve-sur-Lot

French Mortgages

BNP Paribas


Find out about mortgages in France on our French mortgage page provided by BNP Paribas.


Gå med och Följ oss