Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Italien Map of property in Italien

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hus, lägenheter och fastigheter i Italien

Leta efter fastigheter i Italien med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att leta efter fastigheter i Italien och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande webbplats för fastighetsförmedling. Landet av romantik, konst och ”La Dolce Vita”. Italien är en fest för sinnena. Ett stort antal stugor, hus, villor och lägenheter är till salu över hela Italien och Rightmoveoverseas.se har alla de senaste erbjudandena.

Det är frestande att tänka på Italien som ett land som har allt – men det är ju så! Underbar natur, världens mest berömda konst och arkitektur, matlagning som får det att vattnas i munnen vid blotta tanken, de bästa vinerna, underbara stränder, mysiga små byar, moderna storstäder och, naturligtvis, massor av fastigheter till salu! I Italien hittar du allt, från stugor i toskanska bergen till lägenheter mitt i centrala Rom. Så var börjar du din sökning efter en fastighet i Italien? Umbrien har många attraktioner men är inte lika berömt och är glesare befolkat än vissa delar av Toscana. Abruzzo och de fantastiska norra Dolomiterna är perfekt för den som letar efter en fastighet i bergen. Rom med sin historia, sina ruiner och monument ligger i Lazio. Eleganta Milan eller Venedig med sina kanaler är andra platser där fantastiska fastigheter är till salu. Det finns en fastighet för alla, oavsett smak och budget.

Fastigheter i Kalabrien

Inte lika känt och för den som letar efter en fastighet i Italien erbjuder Kalabrien en inblick i ett annat Italien, på samma sätt som en fastighet där gör. Förföljt av minnen av glansfullare tider, när det var hem till rika och maktfulla kolonier, påminner bebyggelsen i Kalabrien ofta om sådana kuriositeter som grekisktalande byar och ett femhundra år gammalt albanskt samhälle. Kalabrien lockar inte bara besökare på grund av sin färgrika historia. Vandringsälskare kommer gärna till de höga platåerna och fjällandskapet i Silaregionen. För soldyrkarna finns bostäder till salu i de pittoreska havsstäderna med underbar utsikt. Med bergen på ena sidan och 780 km kust på den andra kommer Kalabrien få dig att tappa andan.

Fastigheter i Apulia

Apulia är en långsmal region i södra Italien vid Adriatiska havet. Det är Apulia som utgör klacken i Italiens ”stövel” i halvön Salento. Apulia är en stor vin- och olivoljeproducent och har börjat locka stora mängder turister och fastighetsinvesterare. De som letar efter fastigheter i Apulia brukar ofta hamna i distriktet Trulli i närheten av Alberobello, Apulias tydligaste kännetecken. En trullo är en rund, domformad, vanligtvis vitkalkad typ av bebyggelse i Apulia. Anhopningar av trulli leder till ett charmerande och iögonfallande landskap. Lecce, en av Apulias fem provinser och berömd för sina fina exempel på barockkonst, är ett av de mest attraktiva målen för de som vill köpa stadsfastigheter i Apulia. Dess gyllene sandsten och eleganta 1600-tals arkitektur är en syn att beskåda.

Fastigheter i Le Marche

För den som är ute efter ett hem vid havet är Le Marche perfekt. Le Marche kan skryta med 180 km Adriatisk kuststräcka med en mängd semesterorter, både av den livligare och stillsammare sorten av en tillflyktsort vid havet. Utan tvekan en kontrasternas region, vilket även återspeglas i bebyggelsen i Le Marche. Runda bergstoppar och bergskedjor, grottor och sjöar, skogsbevuxna backar och medeltida städer och byar bara någon timme från Le Marches kust. Le Marche är platsen för dig som söker god mat och goda viner, utsökt konst och arkitektur och även skidåkning och hängflygning Fastigheter i Le March har blivit allt populärare hos Rightmove Overseas användare.

Fastigheter i Sardinien

andra största ön i Medelhavet efter Sicilien. Av många ansett som ett av Europas mest imponerande kustlandskap. Den som köper en fastighet på Sardinien får genast tillgång till en iögonfallande miljö tack vare det kristallklara vattnet med alla sorters fisk och skaldjur, de gyllene vetefälten och de grottfyllda bergen täckta med får. En ytterligheternas ö, vilket känns igen i Sardiniens bebyggelse. Vädret växlar mellan stekande heta somrar och kalla, blåsiga vintrar. Sardinien har även en urbefolkning och en livsstil som inte upphör att fascinera. Sardinien har länge varit ett mycket populärt semestermål för resenärer från Frankrike och Tyskland. Och nu när brittiska investerare och turister har fått upp ögonen för Sardinien är framgången garanterad.

Fastigheter i Toscana

Tänker du på romantiska solnedgångar och Renässansarkitektur så tänker du Toscana. Med sina charmiga medeltida bergsstäder och den fantastiska huvudstaden Florens har Toscana länge varit högst på önskelistan för den som vill köpa en fastighet i Italien. I Toscana finns något för alla smaker och plånböcker – från den enklaste stugan till magnifika fastigheter i Florens. Toscana upphör aldrig att imponera med sina landsvägar, cypressträd och vitkalkade villor. Toscana är ett utmärkt exempel på vilken varierande natur och bebyggelse Italien har att erbjuda.

Populära Fastigheter i Italien

Mill in Umbria, Perugia for sale

Guide Price €800,000

5 sovrum mill till salu in Umbria, Perugia, Città di Castello

8 bed Duplex for sale in Calabria, Vibo Valentia...

€1,100,000

8 sovrum duplex till salu in Calabria, Vibo Valentia, Tropea

Character Property for sale in Tresana, Lunigiana...

€550,000

4 sovrum character property till salu in Tresana, Lunigiana, Tuscany

Gå med och Följ oss