Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Karibien Map of property in Karibien

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hus, lägenheter och fastigheter i Karibien

Leta efter fastigheter i Karibien med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att leta efter fastigheter i Karibien och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande webbplats för fastighetsförmedling. Från de rena stränderna och det kristallklara vattnet till de starka färgerna och den fantastiska maten har Karibien allt det och mycket mer att erbjuda. Vare sig du vill köpa en strandvilla i Barbados eller en lägenhet i St. Lucia har du ett stort urval i Karibien och Rightmoveoverseas.se är den bästa platsen för att hitta din drömbostad i Karibien.

Palmträd, oförstörda vita stränder, smaragdgrönt vatten och sol året runt tillsammans med ett tillbakalutat liv är nog för att övertyga de flesta att Karibien är den perfekta platsen för en tillflykt i solen. Investerare köper fastigheter i Karibien för att hyra ut, vilket ger en garanterad fast avkastning.

Praktfulla stränder och omgivande landskap, gourmetmat och den tillbakalutade atmosfären lockar turister och investerare i lika hög grad. Framförallt britter, amerikaner och kanadensare har investerat i fastigheter i Karibien och med tätare och billigare flyg är det lättare än någonsin att ta sig dit. Direktflyg till Barbados, Antigua och St. Lucia gör dessa platser än mer önskvärda.

Fastigheter på Barbados

Barbados är en av de mest eftersökta platserna i Karibien, både för investerare och för semesterfirare. Smeknamnet för Barbados, ”Little England”, är ett klart tecken på att britter vill känna sig hemma när de besöker sin bostad på Barbados. Omgivningen runt din nya fastighet på Barbados är full av bekanta namn som t.ex. Clapham, Dover, Hastings och Lancaster för att bara nämna ett fåtal och att köra bil där är inga problem för britter för även där är det vänstertrafik. Barbados är den karibiska övärldens minsta ö, endast 34 km lång och 22,5 km som mest på bredden. Att hitta sitt drömhus någonstans utefter den långa, vackra kusten är ingen svårighet.

Fastigheter på St. Lucia

St. Lucia är en önskedröm för de flesta då ön är exakt det som många ser framför sig när de tänker på det absoluta drömstället att ha en tillflykt. Och att köpa en fastighet på St. Lucia är långt ifrån så dyrt som man kan inbilla sig då denna tropiska juvel fortfarande är relativt okänd, både för turister och för investerare. St. Lucia, mangoformad med sina 43,5 km på längden och 22,5 km som mest på bredden, ligger mellan Martinique och St. Vincent, norr om Barbados. Glid ut från din idylliska bostad i St. Lucia och flanera längs med öns stränder i öst vid Atlantens vågor eller utforska stränderna i väst och njut av Karibiens varma vatten. Du kommer att ha mer än tillräckligt att utforska på St. Lucia med sina dramatiska dubbeltoppar och regnskogarna till bananplantager och tropiska fåglar!

Fastigheter på Dominikanska republiken

Bebyggelsen på Dominikanska republiken är lika varierad som dess kultur. En färggrann mix av spanska, franska, haitiska och afrikanska influenser, en unik kultur som avspeglas i öns bebyggelse och fastigheter. En plats med oslagbar natur, exotisk mat och en anmärkningsvärd mångfald i konst och underhållning. Med ett hem på Dominikanska republiken kommer du aldrig mer ha anledning att vara uttråkad. Tänk på vad du får på köpet om du bestämmer dig för att investera i en bostad på den Dominikanska republiken. Vidsträckta vita sandstränder, höga bergsmassiv med genomträngande floder och spektakulära vattenfall, saltvattensjöar och en exotisk fauna och flora.

Fastigheter på Antigua

Om du vill ha möjligheten att gå till olika stränder varje dag på året, då är Antigua som skräddarsytt för dig. För det är precis vad den fasta befolkningen påstår att man kan göra där. Antigua är en låg ö av vulkaniskt ursprung, och utgör en del av ögruppen Leeward Islands i nordöstra Karibien. Ta dig din tid för att anpassa dig till den karibiska livsstilen, i din nya bostad på Antigua. Flanera bland marknadernas stånd och njut av cocosnötsvattnets och ananasjuicens sötma och bara slappna av.

Fastigheter på St. Vincent

St. Vincents bebyggelse är omgiven av bergslandskap, frodig växtlighet och svarta sandstränder då St. Vincent liksom de övriga Windwardöarna är av vulkaniskt ursprung. Turister och semesterboende lockas till St. Vincents känsla av avskildhet, där du kan koppla av helt och hållet och bara vara. Men för den som orkar och har lust finns även möjligheten att utforska korallreven, gå på vandringar i regnskogen eller ta vägen till havet och åka ut på en seglingstur. St. Vincent är berömt för sina utmärkta seglingsförhållanden.

Fastigheter på Bahamas

De som köper en bostad på Bahamas gör det för att dra nytta av det milda klimatet, de fina stränderna och skogarna som ögruppen Bahamas har att erbjuda. Var och en av de 700 Bahamasöarna har sin egen karaktär så du kan vara säker på att hitta den som passar just dig. En annan fördel är närheten till USA. Så om du får lust, under ett av dina besök till ditt hem i Bahamas, hoppa över till USA över en helg eller så.

Populära Fastigheter i Karibien

property for sale in Waves Ocean Villa - St.Vincent, Argyle

USD $550,000

4 sovrum fastigheter till salu in Waves Ocean Villa - St.Vincent, Argyle

2 bedroom Villa for sale in Jolly Harbour

Offers in Region of USD $260,000

2 sovrum villa till salu in Jolly Harbour

Mullins new Apartment for sale

USD $2,250,000

3 sovrum lägenhet till salu in Mullins, St Peter

Gå med och Följ oss