Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Norra Cypern Map of property in Norra Cypern

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Property in Cyprus

Hitta Lägenheter & Hus till salu i Norra Cypern

Hus, lägenheter och fastigheter i Norra Cypern

Hitta fastigheter i norra Cypern med Rightmoveoverseas.se - Storbritanniens nummer ett egendom hemsida. Om du letar efter fastigheter till salu i norra Cypern, har du kommit till rätt ställe! Rightmoveoverseas.se listar allra senaste fastighet i norra Cypern från en rad fastighetsmäklare i norra Cypern. Rightmoveoverseas.se har Norra Cypern egendom i alla större städer, från villor i Kyrenia till lägenheter i Famagusta.


Egendom i Kyrenia

Kyrenia (Girne) är en fantastisk plats att besöka och utforska. Det finns massor av butiker och marknader att vandra runt i och när du är klar kan du koppla av i en av de många restaurangerna och barerna nere vid hamnen.

I sin storhetstid Kyrenia Harbour var klädda med lager i vilken lagrades frukterna av landsbygden medan de väntade export. Hamnen används idag till stor del för fritidsbåtar, och byggnaderna är nu mestadels alla restauranger, med uteservering längs vattnet. På natten, särskilt på sommaren, är hamnen på plats och att synas. Njut av en skön middag med familjen eller en livlig drink med vänner.


Egendom i Karpaz

Regionen erbjuder några av de finaste stränderna i hela Cypern och faktiskt lite domaren att de gyllene stränderna i Karpaz halvön är bland de finaste i Europa om inte världen. De rena klara vattnet som sköljer mot de gyllene sandstränderna lockar utrotningshotade gröna havssköldpaddor som återkommer varje år till boet, så bevarande och skydd av miljön är av hög prioritet i denna region.

Det är en lugn och tyst plats där man kan obligation med naturen, tänk spendera hela dagen på en underbar sandstrand simma i kristallklart vatten och även camping över natten för att se havssköldpaddor kommer iland och lägger sina ägg.


Fastighetsförmedling i Nicosia

Nicosia (Lefkosa) är huvudstad och den största staden i den turkiska republiken på norra Cypern (TRNC), som har en befolkning på cirka 73.000. Hem till den största statliga huvudkontor och utländska representanter, är det också sätet för FN och de europeiska byråerna kommissionen. Lefkosa är den sista kvarvarande delat huvudstad i världen, med den norra (turkiska) och södra (grekiska) delar dividerat med "gröna linjen" gräns. Men sedan 2003 har det funnits några restriktioner för gränspassage för EU-medborgare i Cypern, som är fria att passera och tillbringa så mycket tid som de vill på båda sidor av gränsen genom att producera sina ID-kort eller pass vid övergångsställen som är öppet 24 timmar om dygnet.


egendom i Morphou

Morphou (Guzelyurt) är känd för sina doftande citrusodlingar och färska marknader säljer en rad lokala produkter. Beläget i västra norra Cypern är denna marknad stad ingen vanlig turistmål, som du kan njuta av en underbart långsamma livet i vackra rustika omgivningar. Guzelyurt är också känd för sin årliga orange Festival, en stor händelse som varar två veckor.

Omgivet av väldoftande citrusodlingar och känd för att vara frukt skål med norra Cypern är Morphou en av öarna grönaste och rikaste jordbruksområden, kommer du att njuta provtagning regionerna härligt saftiga jordgubbar och citrusfrukter, apelsin, citron och grapefrukt från den täckta lokala marknaden.


Fastighetsförmedling i Famagusta

Famagusta (Gazimagusa) är välsignad med fina stränder, med utmärkta faciliteter och ren, säker bad och snorkling. Denna hamnstad är en fantastisk destination för sommarsemestern eftersom viken själv är en vidd av gyllene sand.

Restored och pedestrianised sedan 1996, är den gamla staden Gazimagusa en veritabel utomhusmuseum och en verklig glädje att utforska, njuta av solen och människor-watch i pittoreska kaféer. Det är en utmärkt knutpunkt för äta-out, shopping och rekreation. Gazimagusa är också nära till den stora romerska ruiner vid Salamis, och en dagstur till dess ruiner och stränder är ett absolut måste när du besöker norra Cypern.

Populära Fastigheter i Northern Cyprus

new development for sale in Gaziveran, Girne

£94,950

3 sovrum duplex till salu in Gaziveran, Girne

Long Beach new development for sale

£125,000

3 sovrum semi-detached villa till salu in Long Beach, Famagusta

Villa for sale in Kyrenia, Kyrenia...

£199,950

Villa till salu in Kyrenia, Kyrenia, Northern Cyprus

Advice on buying in Northern Cyprus

Northern Cyprus is a disputed territory with a complex history and ongoing legal issues. We advise you seek independent legal advice from experts familiar with the area before purchasing here.

Gå med och Följ oss