Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Nya Zeeland Map of property in Nya Zeeland

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hus, lägenheter och fastigheter i Nya Zeeland

Leta efter fastigheter på Nya Zeeland med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att leta efter fastigheter på Nya Zeeland och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande webbplats för fastighetsförmedling. Nya Zeeland är en naturskön plats med milt klimat och en befolkning på endast 4 miljoner på en yta som är mycket större än Storbritannien. Om du beslutar dig för att bosätta dig permanent i din nya bostad på Nya Zeeland kommer du kunna dra nytta av det mycket väletablerade hälso- och utbildningssystemet och den ojämförbara levnadskvaliteten. Tack vare det starka brittiska pundet går det att köpa en betydligt bättre fastighet på Nya Zeeland än vad man skulle kunna köpa för samma pengar i Storbritannien. Det finns heller inga stämpelavgifter eller förmögenhetsskatt på Nya Zeeland.

På Nya Zeeland får du ett hus med tre sovrum med sexhundra kvadratmeter tomt för runt en miljon svenska kronor. Kvalitetsfastigheter i Auckland, Wellington och Christchurch kan kosta mer beroende på det centrala läget. Trots detta går det att göra mycket bra köp för runt två miljoner svenska kronor. Brittiska medborgare behöver inte visum till Nya Zeeland och många britter köper fastigheter där som ett andra hem. Det är mycket enkelt att köpa en bostad på Nya Zeeland tack vare den avbyråkratiserade immigrationsprocessen och de många olika sorterna av visum. Nya Zeelands regering arbetar aktivt med att locka utländska medborgare och 30 % av de som startade ett nytt liv i sina nya bostäder 2006 kom från Storbritannien. Bristen på arbetskraft, den vackra öppna naturen, folktomma stränder och låg brottsnivå gör tillsammans med det välplanerade hälso- och utbildningssystemet Nya Zeeland till ett mycket intressant alternativ. Sju flygbolag flyger idag till Nya Zeeland så det är enklare än någonsin att ta sig dit.

Fastigheter i Canterbury

Hus i Canterbury och lägenheter i Christchurch är det perfekta valet för den som inte kan bestämma sig för havet eller bergen. Canterbury är omgivet av ett lapptäcke av panoramavyer. Vare sig du vill bo nära havet, i bergen eller på landet, kan du finna allt detta och mer i Canterbury som kan hantera de flesta smaker och preferenser, med den högsta delen av regionen som är den högsta i hela Nya Zeeland! Stora ansträngningar har gjorts för att bevara Canterburys koloniala arv i områdets två största städer, Christchurch och Timaru. En stor del av bebyggelsen i Christchurch och Timaru är exempel på detta och det går fortfarande att få tag på mycket välbevarade och tidsenliga fastigheter.

Fastigheter i Auckland

Med en fastighet i Auckland bor du mitt i en storstadsmiljö och är samtidigt inte längre än en halvtimme från beachen, promenadstigar och öar. Med en bostad i Auckland är du ständigt omgiven av Polynesisk kultur, gourmetmat, bra vin och shopping. Allt under den skinande varma solen. Med en blandning av hamnar, öar, kultur och en modern stadsmiljö har Auckland rankats som en av de bästa städerna i världen att bo i. Så med en fastighet i Auckland kan du vara övertygad om att du har skaffat en liten del av paradiset dit du kan fly några gånger om året, eller varför inte flytta dit för gott

Populära Fastigheter i New Zealand

Land for sale in Northland, Mangonui

Guide Price £225,000

Land till salu in Northland, Mangonui

5 bedroom property in Auckland

Offers in Region of £425,000

5 sovrum house till salu in Auckland

property for sale in Hauraki Gulf...

£22,920,000

3 sovrum house till salu in Hauraki Gulf, North Shore, Auckland, New Zealand

Gå med och Följ oss