Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Portugal Map of property in Portugal

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hus, lägenheter och fastigheter i Portugal

Leta efter fastigheter i Portugal med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att leta efter fastigheter i Portugal och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande webbplats för fastighetsförmedling. Portugal har något att erbjuda för alla smaker, från silverkustens glittrande hav till Algarves fridfulla stränder. Vare sig du letar efter en villa i Algarve eller en våning i Lissabon står många möjligheter till foga i Portugal. Rightmoveoverseas.se är utan tvekan den bästa platsen för att hitta fastigheter i Portugal.

Trots att Portugal är en av äldsta platserna för britter att investera i fastigheter har landet fortfarande mycket att erbjuda. I traditionella Algarve finns några av de bästa golfbanorna i världen. I Lissabon har Silverkusten lockat många köpare på senare tid, utan att den lokala karaktären och fiskebyarna förlorat sin charm. Längre norrut ligger Gröna kusten, med dramatiska kustvyer och några av de prisvänligaste fastigheterna i Portugal. Risken vid investering i fastigheter i Portugal är låg med medel- till medellång avkastning. Fastighetsmarknaden är mer reglerad i Portugal än i många andra länder, en trygghet för köparen. Intresset för fastigheter i Portugal hos brittiska medborgare visar inga tecken på att minska. Enligt siffror från The Portuguese Real Estate Association (ung. portugisiska fastighetsnämnden) tar Portugal emot ca 2 miljoner brittiska turister varje år och mellan 17 000 och 18 000 britter köper fastigheter där årligen. Av dessa väljer ca 50% Algarve.

Fastigheter i Algarve

Om du ännu inte bestämt dig för om Algarve är rätta platsen för dig ska du tänka dig själv utsträckt på den varma stranden, simmandes i de blå vågorna eller njutandes alla de frestelser som den här populära delen av Portugal har att erbjuda. Förutom de pittoreska scenerna med fiskenäten som hänger på bryggorna, de färgglada fiskebåtarna som guppar i hamnen och mysiga solblekta hus har Algarve något ännu bättre att erbjuda, nämligen ett fantastiskt klimat och en stadig ekonomi. Den allra mest traditionella typen av fastighet i Algarve är de vitkalkade villorna. Oavsett hur långt du tar dig från ditt nya hem i Algarve så kommer du finna dig omgiven av den blå himlen och det smaragdgröna havet för att inte tala om det frodiga gröna gräset och de gamla städernas vitkalkade väggar. Den som köper en bostad i Algarve har närhet till golfanläggningar av världsklass, topprestauranger och ett intensivt nattliv. Stränderna i Algarve anses vara bland de bästa i världen och stadens centrum är full av historia.

Fastigheter på Silverkusten

Utforska städer, byar och landsbygden i den här vackra regionen och du kommer att övertygas om att du inte gjorde ett misstag när du köpte en fastighet på Silverkusten. Att äga ett hem på Silverkusten innebär att äga en smula av en förtrollad ö med en forntida fästning, doftande orkidéer och bördiga vingårdar. Utforska lagunen och bergstrakterna, historiska monument och muséer när du inte njuter av ditt nya hem. Återvänd till ditt hem på Silverkusten efter en dag på beachen eller en afton med god mat in någon av områdets många restauranger.

Fastigheter i Lissabon

Vid floden Tagus ligger Portugals huvudstad Lissabon, vars främsta charm är starkt förankrad till forna glansdagar. Från renoverade palats och magnifika kyrkor till imponerande slott. Allt detta återges i Lissabons bebyggelse. De olika stadsdelarnas eklektiska blandning, kultur och arkitektur utan motsvarighet någon annanstans i Europa gör Lissabon till en fascinerande plats att besöka och ett intressant investeringsobjekt. I Lissabon får du inga svårigheter att förena världsliga och andliga intressen. Flanera i de smala kullerstensgränderna och njut av vyerna eller åk ut till Lissabons kust för en dag (eller sju!) på stranden.

Fastigheter i Alentejo

Om du letar efter en fastighet utomlands med avsikten att fly från vardagens stress och jäkt men inte är intresserad av traditionella badorter är Alentejo det perfekta valet! Alentejo som vanligvis kallad ”Portugals brödkorg” är ett område med en vidsträckt öppen landsbygd och bördig jord. Den vanligaste typen av bebyggelse i Alentejo är bondgårdar då de största städernas huvudindustri är baserad på jordbruk, boskap och trä. Men bondgårdar är inte den enda bebyggelsen i Alentejo. Landsbygden är mycket varierad. Från slättlandet i söder och de granittunga bergen vid gränsen till Spanien i nordöst, till de charmiga medeltida byarna i söder och kusten i väster, från hamnen i Sines till Cape de São Vincente.

Populära Fastigheter i Portugal

3 bedroom Villa for sale in Albufeira, Algarve

€549,000

3 sovrum villa till salu in Albufeira, Algarve

new development in Santa Bárbara de Nexe...

€110,000

4 sovrum villa till salu in Santa Bárbara de Nexe, Algarve

NEW
Arganil Village House for sale

Guide Price €79,000

3 sovrum village house till salu in Arganil, Beira Litoral

Gå med och Följ oss