Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Spanien Map of property in Spanien

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hus, lägenheter och fastigheter i Spanien

Leta efter fastigheter i Spanien med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att leta efter fastigheter i Spanien och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande webbplats för fastighetsförmedling. Solens, havets, strändernas och ”tapas” förlovade land, sedan länge en favorit bland britter. Spanien har länge varit det självklara valet, både som resmål och investering! För många är drömmen om en villa i Spanien lika fantasieggande som någonsin och fler och fler britter köper fastigheter i Spanien som ett stadigt semestermål eller för att bo permanent. På Rightmoveoverseas.se finner du de bästa erbjudanden för villor, gårdar, lägenheter och större hus till salu i Spanien

Fastigheter i Costa Blanca

Costa Blanca står högt på listan över favoritplatser för investering i egendom då det är ett av britternas favoritresmål, vare sig för semestern eller som sommarbostad. Costa Blanca är populärt för dess närhet till turistorterna Benidorm och Alicante. Costa Blancas egen kust sträcker sig över 200 km inom provinsen Alicante. Ett populärt område för turister på jakt efter vackra stränder, soldränkta villor och god mat. Costa Blanca sträcker sig från städerna i Denia i norr till Torrevieja i söder och har en väl utvecklad turistindustri.

Fastigheter i Costa del Sol

Fastigheter i Costa del Sol har blivit allt populärare då golfbanorna och golfanläggningarna i Costa del Sol står högt på önskelistan för både investerare och semesterfirare. På senare tid har Costa del Sol gjort sig känt som ”Costa del Golf” på grund av det växande antalet golfbanor och anläggningar av högsta kvalitet, flera av dessa runt området Marbella. Costa del Sol i södra Spanien, i den självstyrande regionen Andalusien, består av ett antal kuststäder och samhällen längs med medelhavskusten i provinsen Málaga, samt det östra hörnet av provinsen Cádiz. Costa del Sol (solkusten eller solskenskusten fritt översatt) bestod en gång av flera mindre fiskebyar. Idag har området förvandlats till ett världsberömt semestermål med skyskrapor och sofistikerade semesterbyar utmed hela kustområdet.

Fastigheter i Costa Tropical

Om du drömmer om en fastighet i Spanien, res söderut och investera i Costa Tropical. Omringad av nationalparken Sierra Nevada, kantad av havet på ena sidan, den ökenliknande kusten Almeria i öster och de blomstrande stränderna i Costa del Sol i väster. Det är den ”hemliga kusten” Costa Tropical. Fastigheter i Costa Tropical är jämförelsevis billiga då massturismen ännu inte har nått dit. Så om du vill köpa en fastighet i Costa Tropical, skynda dig söderut för att göra ett klipp innan priserna stiger. Costa Tropicals tvåtusenåriga historia och historiska platser t.ex. världsberömda Alhambra, blomstrande trädgårdar och magnifika slott – det nästa innestället för fastighetsinvestering och ett av Europas bästa klimat, på andra plats i världen!

Fastigheter på Kanarieöarna

Kanarieöarna ligger mycket närmare den afrikanska kusten än Spaniens fastland och de som köper fastigheter på öarna kan njuta av det mycket milda klimatet tack vare läget i Atlanten. Trots att Kanarieöarna är mest berömda för sina fantastiska stränder, kan köpare av fastigheter där välja bland en stor mängd olika naturtyper. Vare sig du köper fastigheter i Gran Canaria, Fuerteventura. Lanzarote, Teneriffa. La Palma, Gomera eller Hierro finner du dig omgiven av subtropisk regnskog, torrt slättland, barrskogar, sanddyner, bergstoppar och en förvånansvärt mångfaldig flora. De huvudsakliga semesterorterna är perfekta för vattensporter, vindsurfing, segling, fiske, tennis, golf osv. Lokalbefolkningen bevarar stolt sina traditioner och karnevalerna är berömda över hela Spanien.

Fastigheter på Balearerna

Balearerna: Menorca, Mallorca och Ibiza är bland de populäraste semestermålen i hela Europa och det behagliga klimatet, stränderna och den naturliga skönheten lockar besökare och investerare från hela världen. Fastigheter på Mallorca är högintressanta för investerare då ön är den största och mest kommersiella av öarna i ögruppen. Sedan 1952, då ön tog emot sina första charterturister, har den varit ett mycket populärt resmål. Många återvänder på semestern, år efter år, eller köper fastigheter på ön. Att investera i fastigheter på Mallorca är alltid en god idé, liksom på de övriga öarna i Balearerna. Du kan hyra ut din lägenhet eller hus till familjer eller andra semesterfirare när du inte använder fastigheten till att fly från vardagen en stund själv. Trots att Ibiza har rykte om sig att vara en partyö, finns där även en fridfullare sida som älskas av familjer och par som lockas till de vita stränderna och det kristallblåa havet, på tryggt avstånd från partyfolket och klubbarna. Och få platser kan erbjuda så fantastiska fastigheter som på Ibiza. Lägenheter och villor på Ibiza kan hyras ut 12 månader om året tack vare 300 soldagar per år. Så vare sig om du köper en fastighet på Ibiza som en investering eller för personlig användning är din investering en garanterad affär.

Populära Fastigheter i Spanien

4 bedroom Town House for sale in Valencia, Valencia, Oliva

€115,000

4 sovrum town house till salu in Valencia, Valencia, Oliva

Town House in Murcia...

€109,950

2 sovrum town house till salu in Murcia, La Torre Golf Resort

3 bedroom Terraced house for sale in Camposol, Murcia, Spain

€65,000

3 sovrum radhus till salu in Camposol, Murcia, Spain

Gå med och Följ oss