Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in Turkiet Map of property in Turkiet

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hus, lägenheter och fastigheter i Turkiet

Leta efter fastigheter i Turkiet med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att leta efter fastigheter i Turkiet och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande webbplats för fastighetsförmedling. Turkiet är en förförande blandning av kultur, ett obeskrivligt vackert landskap, trevliga små byar, underbar mat och oförstörda stränder. Med det stora utbudet av villor, lägenheter och hus till salu kommer du lätt hitta ditt perfekta nya hem i Turkiet på Rightmoveoverseas.se, det bästa stället för att hitta fastigheter i Turkiet.

Turkiet är ett av de vackraste och mest fascinerande länderna i världen. Turkiet undergår ständiga förändringar och modernisering och är för närvarande det enda sekulariserade muslimska landet i världen och en färgrik mix av öst och väst. Det område som idag går under namnet Turkiet har varit befolkat i över 10 000 år och historiens största civilisationer som funnits här har haft många namn. Överallt i Turkiet finner du underbara ruiner (från Troja till Side), forntida kyrkor, fästningar och slott. Turkarna är ett fantastiskt vänligt folk, även på Istanbuls livliga gator. Ta dig till de mindre byarna på den turkiska kusten där befolkningen är gästvänlig och älskvärd. Turkiet har 800 km kust mot fyra olika hav, en oemotståndlig plats för ett hem vid stranden och ett liv i solen. Semesterorterna Altinkum, Fethiye, Antalya, Marmaris och Bodrum lockar tusentals besökare varje år och bebyggelsen är lika varierad som landet i sig.

Fastigheter i Bodrum

Ett populärt område för semesterfirare som söker en lägenhet i Turkiet är Bodrum, en hamn på en Bodrum-halvön, en turist- och seglingsort och ett mycket populärt resmål för turister som lockas till den vackra kusten och nattlivet. Varje sommar kommer över 250 000 turister till Bodrum varav många har investerat i sin egen lägenhet eller villa. Om du är ute efter ett investeringsobjekt är Bodrum det perfekta alternativet då besökare till staden återvänder år efter år och många vill hyra samma bostad som tidigare år.

Fastigheter i Fethiye

Fethiye med sin både modernare och forntida kultur är en av Turkiets mest populära turistorter och fastigheter i staden blir alltmer populära för den som funderar på att köpa ett andra hem utanför sin hemort. Stora investeringar har gjorts för att modernisera Fethiye och bebyggelsen där. Belägen på Mendos-bergens sluttningar har den pittoreska hamnstaden Fethiye varit ett resmål sedan år 334 f.Kr. och än idag lockar de orörda stränderna, de soldränkta villorna och lägenheterna och idylliska byarna investerare och semesterfirare.

Fastigheter i Altinkum

Altinkum är en semesterort på Egeiska havets kust. Staden har tre huvudstränder och är välbesökt av både brittiska och turkiska turister. Det faktum att Altinkum är lika populärt bland inhemska turister som bland utlänningar gör investeringar i staden extra intressanta då du fördubblar chansen att hyra ut din bostad när du inte använder den själv. Om du är på jakt efter ett semesterhem och inte bara en god investering har Altinkum en av de mest idylliska omgivningarna i Turkiet. Altinkum betyder 'gyllene sand' och det är lätt att förstå varifrån staden med de soldränkta stränderna fått sitt namn.

Populära Fastigheter i Turkiet

Villa for sale in Istanbul, Beykoz, Beykoz

£2,415,000

6 sovrum villa till salu in Istanbul, Beykoz, Beykoz

Apartment in Istanbul, Marmara...

£89,189

1 sovrum lägenhet till salu in Istanbul, Marmara, Turkey

3 bedroom Apartment in Ovacik, Oludeniz, Mugla

£72,500

3 sovrum lägenhet till salu in Ovacik, Oludeniz, Mugla

Gå med och Följ oss