Vår hemsida är under utveckling medan vi fortsätter att översätta och lägga till funktioner

Använd vårt feedback blankett om du har några frågor, vill lämna en kommentar eller rapportera ett problem

Map of property in USA Map of property in USA

Skriv in ett ortnamn eller klicka på kartan för att börja söka.

Hus, lägenheter och fastigheter i USA

Leta efter fastigheter i USA med Rightmoveoverseas.se, den bästa platsen att leta efter fastigheter i USA och en del av Rightmoveoverseas.se, Storbritanniens ledande webbplats för fastighetsförmedling. Alltifrån hålligånget i ”staden som aldrig sover” till de soliga stränderna i Florida eller de häftiga stränderna i Miami och neonljusen i Las Vegas, är USA onekligen kontinenten som har något för alla. Vare sig du är på jakt efter en villa i Florida eller en våning i New York så är Rightmoveoverseas.se den bästa platsen att leta efter fastigheter i USA.

Fastigheter i Florida

Med sitt tropiska klimat och mängd av underbara stränder, är Florida utan tvekan nummer ett för britter som investerar i fastigheter in USA. Med smeknamnet ”Solskensstaten” lockade Florida över 80 miljoner besökare 2006 och en fastighet i Florida är en mycket bra investering bl.a. eftersom det ligger nära till de världsberömda temaparkerna i Orlando. Tack vare dessa temaparker är Florida alltid den första platsen där de som letar efter fastigheter i USA inleder sin sökning.

Fastigheter i New York

Stränder och soldränkta villor står inte överst på alla önskelistor. Många drömmer om vad storstäderna har att erbjuda. Om du hör till den senare kategorin finns det ingen bättre plats på jorden att investera i fastigheter än New York, ”staden som aldrig sover”! En lägenhet med bra läge i New York, med utsikt över de livliga gatorna långt där nedanför, är bästa möjliga utgångspunkt för att upptäcka historien, kulturen och mångfalden i en av världens mest berömda städer. Gå ut ifrån ditt nya New York-hem, ut på gatorna och låt dig hänföras av energin. Besök gallerier och muséer, njut av maten på prisbelönade restauranger, se de senaste Broadwayshowerna eller ”shop til you drop”! En fastighet i New York är den bästa investeringen för resande affärsmän eller för den som vill dra nytta av den fördelaktiga växlingskursen och flyga över till sin egen bostad i New York närhelst lusten faller på!

Fastigheter i Kalifornien

Kalifornien är den mest befolkade staten i USA och med den enorma efterfrågan, både inhemsk och utländsk, kan du vara säker på att din fastighet aldrig behöver stå tom. Kalifornien har mycket unika geografiska egenskaper i hela sin utsträckning, från norr till söder, med ett mycket varierande landskap och klimat så att alla kan hitta en fastighet som passar just deras smak och tycke. De som köper fastigheter i de södra delarna av Kalifornien kan njuta av det varma vattnet i Stilla Havet och stränderna lockar till sig surfare och turister året runt. De som köper fastigheter längre norrut däremot, kan dra nytta av de mer natursköna omgivningarna. Flanera längs steniga klippor och besök undanskymda stränder och se sälar, havsuttrar och valar där vattnet är kallare och sandstränderna mer sällsynta.

Fastigheter i Las Vegas

Fastigheter in Las Vegas är en bra investering och mycket lättuthyrda. Många väljer att fira sina svensexor och möhippor i spelets förlovade stad. Många firar sina födelsedagar i Vegas och förälskade par kommer dit på smekmånad, eller rent av för att gifta sig! En plats på säkert avstånd från verkligheten och där fullvuxna människor kan leka som barn. Las Vegas pulserar i neon och ljud – En fantastisk upplevelse för alla sinnena! Gå ut på strippen från din nya bostad och ta in den fantastiska nattstämningen och attraktionerna. Den Venetianska kanalen, Bellagios fontänballett eller Hotellet Mirages vulkan. I Las Vegas finns det fastigheter av alla typer och prislägen, från det allra enklaste till det mest luxuösa och allt däremellan. Ingen behöver känna sig utelämnad.

Populära Fastigheter i USA

house for sale in California...

USD $779,000

4 sovrum house till salu in California, Orange County, Mission Viejo

2 bedroom Apartment for sale in North Miami Beach...

USD $995,000

2 sovrum lägenhet till salu in North Miami Beach, Florida, USA

NEW
4 bed house in New Jersey

USD $749,900

4 sovrum house till salu in New Jersey

Gå med och Följ oss